0517 53 22 97

Openingstijden

Maandag gesloten


dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur
zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

 

Buiten openingstijden op afspraak, ook mogelijk in de avonduren.

Alles over Balsan Silvercare®

U kunt nu zelf iets doen om te zorgen voor een gezonde, comfortabele leefomgeving en een goede hygiëne in huis. Balsan heeft als fabrikant van textiele vloerbedekking Balsan Silvercare® ontwikkeld, een tapijtbescherming op basis van zilverionen. Zo kan op efficiënte wijze de strijd met bacteriën, huisstofmijt en nare luchtjes worden aangegaan.


Complete en veilige bescherming tegen bacteriën en huisstofmijt.
De Balsan Silvercare® bescherming op basis van zilverionen, trekt diep in het tapijt en kapselt de tapijtvezel in met een veilige en langdurige beschermingslaag.Het effect van de Balsan Silvercare® bescherming is bewezen en gecertificeerd door bekende Europese laboratoria.
Balsan SilverCare® verbetert de luchtkwaliteit in huis
Balsan SilverCare® tapijt draagt bij aan betere hygiëne in huis. De beste methode voor onderhoud van Balsan Silvercare® is regelmatig stofzuigen met een stofzuiger met HEPA-filter. We adviseren u tevens om één keer per dag de kamers te luchten. Dit verbetert de kwaliteit van de lucht binnenshuis aanzienlijk.
Balsan, partner van het Pasteur Instituut.
Balsan is de Franse marktleider op het gebied van textiele vloerbedekking en zet zich in voor milieubehoud, welzijn en gezondheid. Daarom ondersteunt Balsan het onderzoek in het Pasteur instituut.

 

 

Tapijtboerderij Witmarsum

Rijpenderlaan 7
8748 CW Witmarsum
Telefoon/fax: (0517) 53 22 97
E-mail: info@tapijtboerderij.nl

Naar contactpagina